Oproep VWS – Tandartspraktijk Siermann – Hardinxveld-Giessendam

Welkom bij Tandartspraktijk Siermann

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Siermann bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English.

Terug naar overzicht

Oproep VWS

Oproep VWS

VWS heeft ons vandaag laten weten de Leidraad zeer te waarderen, maar heeft tevens op verzoek van minister Van Rijn nadrukkelijk gevraagd om het advies inzake de hervatting reguliere werkzaamheden op 20 april op te schorten tot na de persconferentie van de minister-president a.s. dinsdagavond 21 april. De overheid is op dit moment belast met het zoeken naar oplossingen voor het gebrek aan beschermingsmiddelen. Hierdoor kan het grote aantal zorgverleners dat nu onbeschermd met COVID-19 patiënten moet werken van middelen worden voorzien.

Wij willen benadrukken als sector klaar te zijn voor het gepast en verantwoord hervatten van de reguliere werkzaamheden, maar beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om gehoor te geven aan het uitdrukkelijke beroep dat minister Van Rijn op ons doet. Daarom schorten de gezamenlijke mondzorgkoepels het advies op voor wat betreft het hervatten van de reguliere werkzaamheden op 20 april, in afwachting van de bekendmaking van mogelijk nieuwe informatie op de persconferentie a.s. dinsdag 21 april.

Publicatiedatum: 17-04-2020